BAimonds Jubah – Chocolate

RM150.00 RM130.00

Clear
SKU: N/A Categories: ,

Description

BAimonds Jubah

Nak nampak mewah tapi tetap simple?

Kak Belle tanak cakap banyak sebab Kak Belle tahu yang BAimonds Jubah ni dah jadi ‘sweet heart’ #BellaAmmaraLovers kan? Ramai sangat yang tak sabar nak tunggu Bella Ammara release #BAimondJubah ni.

Dengar cerita ramai yang nak grab semua colour kan untuk BAimonds Jubah ni,, wahhhhhh meriahnyaaa! Ada lagi ke yang tak tahu sebab kenapa jubah ni jadi idaman #BellaAmmaraLovers?

Haaaaa… meh Kak Belle nak cerita sikit…

Ada banyak sebab kenapa #BAimondsJubah perlu ada dalam almari #BellaAmmaraLovers. Sebab utama yang paling best, jubah ini tak perlu IRONNN. Seriously! Kak Belle tahu, kebanyakan #Bella AmmaraLovers ni tak ada masa dan sibuk, soooo #BellaAmmaraLovers boleh tetap nampak cantik walau tak iron jubah dengan #BAimondsJubah ni!!!

Selain tu jugak,, #BAimonds ni menggunakan material custom made luxury glitter cotton lycra yang sangat sejuk dan selesa untuk cuaca di Malaysia ni. Owhh yaaaa material ni jugak stretchable ehh.

#BAimondsJubah ni nampak mewah dan exclusive tapi tetap simple walau penuh gliter satu badan. Jadi jangan risau anda tak akan overdress dengan #BAimondsJubah ni! Sesuai je kalau nak pergi mana-mana majlis, pakai pergi office pun sesuai.

#BAimonds Jubah
Design: A-Cut Jubah Cutting with Flowy Width

Material: Custom Made Luxury Glitter Cotton Lycra – stretchable

Feature: Hidden Pocket and Breastfeed Friendly
.
Colour: Black, Blush Pink, Smoke Blue, Forest Green, Mellow Moss, Beach Sand, Amber
Price: RM150 inc GST

Release Date: 30 September 2017

.

Product Care: Suitable for machine washable. Iron steam or dry with medium heat

Additional information

Weight 0.6 kg
Size

XS, S, M

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BAimonds Jubah – Chocolate”

Your email address will not be published. Required fields are marked *