BAimond Jubah – Chocolate

RM150.00 RM141.00

Clear
SKU: N/A Category:

Description

BAimonds Jubah

Nak nampak mewah tapi tetap simple?

Kak Belle tanak cakap banyak sebab Kak Belle tahu yang BAimonds Jubah ni dah jadi ‘sweet heart’ #BellaAmmaraLovers kan? Ramai sangat yang tak sabar nak tunggu Bella Ammara release #BAimondJubah ni.

Dengar cerita ramai yang nak grab semua colour kan untuk BAimonds Jubah ni,, wahhhhhh meriahnyaaa! Ada lagi ke yang tak tahu sebab kenapa jubah ni jadi idaman #BellaAmmaraLovers?

Haaaaa… meh Kak Belle nak cerita sikit…

Ada banyak sebab kenapa #BAimondsJubah perlu ada dalam almari #BellaAmmaraLovers. Sebab utama yang paling best, jubah ini tak perlu IRONNN. Seriously! Kak Belle tahu, kebanyakan #Bella AmmaraLovers ni tak ada masa dan sibuk, soooo #BellaAmmaraLovers boleh tetap nampak cantik walau tak iron jubah dengan #BAimondsJubah ni!!!

Selain tu jugak,, #BAimonds ni menggunakan material custom made luxury glitter cotton lycra yang sangat sejuk dan selesa untuk cuaca di Malaysia ni. Owhh yaaaa material ni jugak stretchable ehh.

#BAimondsJubah ni nampak mewah dan exclusive tapi tetap simple walau penuh gliter satu badan. Jadi jangan risau anda tak akan overdress dengan #BAimondsJubah ni! Sesuai je kalau nak pergi mana-mana majlis, pakai pergi office pun sesuai.

#BAimonds Jubah
Design: A-Cut Jubah Cutting with Flowy Width

Material: Custom Made Luxury Glitter Cotton Lycra – stretchable

Feature: Hidden Pocket and Breastfeed Friendly
.
Colour: Black, Blush Pink, Smoke Blue, Forest Green, Mellow Moss, Beach Sand, Amber
Price: RM150 inc GST

Release Date: 30 September 2017

.

Product Care: Suitable for machine washable. Iron steam or dry with medium heat

Additional information

Size

L, M, S, XS

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “BAimond Jubah – Chocolate”

Your email address will not be published. Required fields are marked *